Fasadskivor

Fasadskivor av högtryckslaminat från Wallsystems ger dig stora möjligheter att skapa kreativ, annorlunda, krävande och personlig design för både renovering och nybyggnation. Välj digitalprint och möjligheterna är oändliga.

Våra fasadskivor är idealiska för arkitektur och består av en fast kärna i kombination med en dekorativ yta, som består av väderbeständiga värmehärdande hartser. Solid, kompakt och långvarig, och speciellt utformad för utomhusbruk. Det är motståndskraftigt mot naturlig väderlek (sol, regn, snö, värme, frost etc ) som ger tekniska prestanda och gör den lämplig för byggsektorn, som ett utmärkt alternativ till traditionella material.
Tack vare digital tryckteknik kan vi skapa en skräddarsydd väggbeklädnad utifrån din ritning (grafiskt perspektiv) eller fotografi.

Med andra ord är möjligheterna oändliga!

Våra fasadskivor är ett laminat bestående av lager av cellulosafibrer impregnerad med värmehärdande fenolhartser och av ett eller flera ytskikt av dekorativt papper impregnerat med värmehärdande hartser som har ett speciellt väderskydd, alla kemiskt bundna ihop med en hög tryckprocess enligt beskrivningen i EN 438: 2005 – 6-standarden. Våra fasadskivor finns i tre olika format 3050 x 1300 mm, 4200 x 1300 mm och 4200 x 1610 mm.

TJOCKLEKAR

FÄRGER & MÖNSTER

Wallsystems Laminat fargkarta

DIGITAL PRINT

Klicka på bilden för referenscase