skärmväggsystem, urinalskärm, pissoarskärm, Laminat, kompaktlaminat, laminatskiva, laminatskivor, skärmvägg, skärmväggssystem, profiler, väggpanel-er, profilsystem, skärmsystem, kompositmaterial, skivmaterial, högtryckslaminat, fasadskivor, duschväggar, duschrum, omklädningsrum, bänkskivor, bänkar, toalettbås, tvättställ, tvättstuga, fönsterbänkar, laminathyllor, möbelkomponenter, duschbås, duschskärm, insynsskärm-ar

Laminat specialprojekt

SPACE är gjord för att klara de tuffa påfrestningar som blir på t.ex. idrottsarenor. Både från publik och segerrusiga eller frustrerade spelare efter en hård match. Vi har som mål att våra laminatskivor skall stå lika fräscha år efter år. Vi vill också underlätta för användarna genom att leverera laminatskivor som är lätt att rengöra och underhålla. Rengöringen sker enkelt med allrengöringsmedel och materialet tål även högtryckstvätt.

Våra laminatskivor finns på arenor, idrottsanläggningar, skolor, offentliga miljöer och överallt där man har behov av funktionella skärmväggar. Gemensamt för alla är att hygienavdelningarnas melaminatskivor är både hårt och segt. Det är svårt att göra märken i och svårt att knäcka. SPACE är garanterat hållbart. Tack vare den långa livslängden, den enkla rengöringen och kompaktlaminatets speciella egenskaper hos Space vågar vi lämna 1O års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarsåtagande.

Produkten är listad i husproduktportalen och kan användas i Svanenmärkta byggande.

Laminat specialprojekt

Klicka på bilden för våra referenscase

I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarstagande.Systemet bygger på flexibilitet och funktionella lösningar, att det är dessutom är snyggt är en ren bonus!

Det finns en mängd färger och mönster och anpassningsmöjligheter att välja mellan. Flexibilitet är ett honnörsord och det är därför systemet används i många olika miljöer, campingplatser, hotell, fartyg, storkök, idrottsanläggningar och livsmedelsindustri är bara axplock.