Category


Fasadskivor

Fasadskivor till lägenhetsbygge

Fasadskivor till lägenhetsbygge

FASADSKIVOR Till ett lägenhetsbygge användes fasadskivor exteriört. Mer om produkten Våra fasadskivor är idealiska för arkitektur och består av en fast kärna i kombination med en dekorativ yta, som består av väderbeständiga värmehärdande hartser. Solid, kompakt och långvarig, och speciellt utformad för utomhusbruk. Det är motståndskraftigt mot naturlig väderlek (sol, regn, snö, värme, frost etc..
Digital print på fasadskivor

Digital print på fasadskivor

fasadskivor AV högtryckslaminat Till Ecole Laurier användes fasadskivor med digital print. Mer om produkten Fasadskivor av högtryckslaminat från Wallsystems ger dig stora möjligheter att skapa kreativ, annorlunda, krävande och personlig design för både renovering och nybyggnation. Välj digitalprint och möjligheterna är oändliga. Våra fasadskivor är idealiska för arkitektur och består av en fast kärna i..
Fasadskivor till O|2 Lab Building i Amsterdam

Fasadskivor till O|2 Lab Building i Amsterdam

fasadskivor AV högtryckslaminat Till O|2 Lab Building i Amsterdam användes fasadskivor av högtryckslaminat.   Mer om produkten Fasadskivor av högtryckslaminat från Wallsystems ger dig stora möjligheter att skapa kreativ, annorlunda, krävande och personlig design för både renovering och nybyggnation. Välj digitalprint och möjligheterna är oändliga. Våra fasadskivor är idealiska för arkitektur och består av en fast..