Category


Skärmväggssystem

Space duschbås på Sweden rock i Sölvesborg!

Space duschbås på Sweden rock i Sölvesborg!

space skärmväggar Till Sweden rock installerades Space skärmväggar till duschbåsen. Vi hade möjligheten (och turen) att ta lite bilder innan festivalen började. Rock on! Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi..
Space duschskärmar till Falkenberg Arena

Space duschskärmar till Falkenberg Arena

space skärmväggar Till Falkenbergs Arena installerades Space duschskärmar till dusch- och omklädningsrum. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel,..
Basic skärmväggar till Sjöcrona Förskola

Basic skärmväggar till Sjöcrona Förskola

basic skärmväggar Till Sjöcrona Förskola i Höganäs installerades Basic skärmväggar till toaletterna. Mer om produkten Det enkla är oftast det självklara! Självklart är i varje fall att Basic är ett bra val då man vill ha en enkel men bra lösning på skärmväggsystem. Systemet passar i våta och torra miljöer och med få beslag klarar..
Space toalettbås till Skeppsvarvet i Landskrona

Space toalettbås till Skeppsvarvet i Landskrona

space skärmväggar Till Skeppsvarvet i Landskrona installerades Space toalettbås och duschskärmar. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt..
Space duschbås till Klostergårdsskolan i Lund

Space duschbås till Klostergårdsskolan i Lund

space skärmväggar Till Klostergårdsskolan i Lund installerades Space duschbås till toaletterna och duscharna. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller..
Space duschbås till Hjällbo skola i Angered

Space duschbås till Hjällbo skola i Angered

space skärmväggar Till Hjällbo skola i Angered installerades Space duschbås till duscharna i gymnastiksalen. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt..
Space duschskärmar till Grävlingen i Trollhättan

Space duschskärmar till Grävlingen i Trollhättan

space skärmväggar Till Grävlingen i Trollhättan installerades Space duschskärmar till duscharna, både öppna och slutna duschar med frostat glas. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar..
Basic skärmväggar till Sweden Rock i Sölvesborg!

Basic skärmväggar till Sweden Rock i Sölvesborg!

basic skärmväggar Till Sweden rock installerades även Basic skärmväggar till toaletterna. Vi hade möjligheten (och turen) att ta lite bilder innan festivalen började. Rock on! Mer om produkten Det enkla är oftast det självklara! Självklart är i varje fall att Basic är ett bra val då man vill ha en enkel men bra lösning på..
Basic toalettbås på Borås fotbollsarena

Basic toalettbås på Borås fotbollsarena

BASIC skärmväggar Till Borås fotbollsarena installerades Basic toalettbås. Mer om produkten Det enkla är oftast det självklara! Självklart är i varje fall att Basic är ett bra val då man vill ha en enkel men bra lösning på skärmväggsystem. Systemet passar i våta och torra miljöer och med få beslag klarar man de flesta lösningar,..
Space toalettbås på Löfbergs arena i Karlstad

Space toalettbås på Löfbergs arena i Karlstad

space skärmväggar Till Löfbergs Arena installerades Space toalettbås. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarstagande.Systemet bygger..
Space duschbås på Trollabadet i Glimåkra

Space duschbås på Trollabadet i Glimåkra

space skärmväggar Till omtyckta Trollabadet i Glimåkra installerades Space duschbås. Mer om produkten I de miljöer där Space finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt..
Frost skärmväggssystem på SATS Signalfabriken

Frost skärmväggssystem på SATS Signalfabriken

frost skärmväggar Till SATS på Signalfabriken i Stockholm installerades Frost skärmväggssystem. Mer om produkten Frost skärmväggssystem ger duschrum ett extra lyxigt utseende. Till skillnad från  laminatprodukter är materialet 10 mm tjockt plexi. Vi har nu utökat valmöjligheten till att inte bara omfatta färger och mönster utan med plexi får man även en viss genomskinlighet. Det ..
Frost skärmväggssystem på Itrim i Göteborg

Frost skärmväggssystem på Itrim i Göteborg

frost skärmväggar Till Itrim i Göteborg installerades Frost skärmväggssystem. Mer om produkten Frost skärmväggssystem ger duschrum ett extra lyxigt utseende. Till skillnad från  laminatprodukter är materialet 10 mm tjockt plexi. Vi har nu utökat valmöjligheten till att inte bara omfatta färger och mönster utan med plexi får man även en viss genomskinlighet. Det  ger ett..