Category


Väggpaneler

Väggpaneler till sjukhusbygge

Väggpaneler till sjukhusbygge

VÄGGPANELER AV KOMPAKTLAMINAT Till ett sjukhusbygge användes väggpaneler av kompaktlaminat. Mer om produkten Den smarta lösningen vid våtutrymmen. I miljöer som väggar utsätts för hårt slitage och tuffa tag, där ska Space väggpanel sitta. Då utbudet av laminat är oändligt kan Space väggpanel skapa en väldigt trivsam atmosfär och öka trivseln i rummet. Monteringen kräver..
Väggpaneler till Elnos shoppingcenter

Väggpaneler till Elnos shoppingcenter

VÄGGPANELER AV KOMPAKTLAMINAT Till ett shoppingcenter i Italien användes väggpaneler av kompaktlaminat. Mer om produkten Den smarta lösningen vid våtutrymmen. I miljöer som väggar utsätts för hårt slitage och tuffa tag, där ska Space väggpanel sitta. Då utbudet av laminat är oändligt kan Space väggpanel skapa en väldigt trivsam atmosfär och öka trivseln i rummet...
Väggpaneler till Hotel van Der Valk parking

Väggpaneler till Hotel van Der Valk parking

väggpaneler AV KOMPAKTLAMINAT Till Hotell van Der Valks parkeringshus användes kompaktlaminat med digital print. Mer om produkten Vi har som mål att våra väggpaneler skall stå lika fräscha år efter år. Vi vill också underlätta för användarna genom att leverera väggpaneler som är lätt att rengöra och underhålla. Rengöringen sker enkelt med allrengöringsmedel och materialet..
Space väggpaneler på Torslanda Försöksstation i Färjestaden.

Space väggpaneler på Torslanda Försöksstation i Färjestaden.

väggpaneler Till Torslanda försöksstation i Färjestaden installerades Space väggpaneler i omklädningsrummen. Mer om produkten Den smarta lösningen vid våtutrymmen. I miljöer som väggar utsätts för hårt slitage och tuffa tag, där ska Space väggpanel sitta. Då utbudet av laminat är oändligt kan Space väggpanel skapa en väldigt trivsam atmosfär och öka trivseln i rummet. Monteringen..