skärmväggsystem, urinalskärm, pissoarskärm, Laminat, kompaktlaminat, laminatskiva, laminatskivor, skärmvägg, skärmväggssystem, profiler, väggpanel-er, profilsystem, skärmsystem, kompositmaterial, skivmaterial, högtryckslaminat, fasadskivor, duschväggar, duschrum, omklädningsrum, bänkskivor, bänkar, toalettbås, tvättställ, tvättstuga, fönsterbänkar, laminathyllor, möbelkomponenter, duschbås, duschskärm, insynsskärm-ar

Skärmväggssystem

BASIC, FROST och SPACE är gjord för att klara de tuffa påfrestningar som blir på t.ex. idrottsarenor. Både från publik och segerrusiga eller frustrerade spelare efter en hård match. Vi har som mål att våra skärmvägssystem skall stå lika fräscha år efter år. Vi vill också underlätta för användarna genom att leverera ett skärmväggsystem som är lätt att rengöra och underhålla. Rengöringen sker enkelt med allrengöringsmedel och materialet tål även högtryckstvätt.

Våra skärmväggar finns på arenor, idrottsanläggningar, skolor, offentliga miljöer och överallt där man har behov av funktionella skärmväggar. Gemensamt för alla är att hygien-avdelningarna med duschar och toaletter skall klara fukt, stötar och hårt slitage. Materialet i våra skärmväggssystem är både hårt och segt. Det är svårt att göra märken i och svårt att knäcka. BASIC, FROST och SPACE är garanterat hållbart. Tack vare den långa livslängden, den enkla rengöringen och kompaktlaminatets speciella egenskaper hos Space och Basic vågar vi lämna 1O års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarsåtagande.

Produkterna är listade i husproduktportalen och kan användas i Svanenmärkta byggande.

Basic Skärmväggssystem

Det enkla är oftast det självklara! Självklart är i varje fall att Basic är ett bra val då man vill ha en enkel men bra lösning på skärmväggsystem. Systemet passar i våta och torra miljöer och med få beslag klarar man de flesta lösningar, små utrymmen blir effektiva rum där man tar tillvara ytan på bästa sätt, bara fantasin sätter gränser för användningsområdena.

Alla beslag profiler och fästen tillverkas av pulverlackerad aluminium/mässing och systemet får därför en väldigt enkel och ren design. Systemet kräver minimalt med underhåll, en högtryckstvätt gör jobbet, och självklart omfattas också Basic av vårt 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarstagande.

Frost skärmväggssystem

Frost skärmväggssystem ger duschrum ett extra lyxigt utseende. Till skillnad från  laminatprodukter är materialet 10 mm tjockt plexi. Vi har nu utökat valmöjligheten till att inte bara omfatta färger och mönster utan med plexi får man även en viss genomskinlighet. Det  ger ett större ljusgenomsläpp till en ljus och glad miljö.

Genom att använda samma profilsystem som Space skärmväggssystem så har vi inte behövt pruta på kvaliteten utan fått en enkel men pålitlig konstruktion som alltid fungerar tack vare det genomtänkta profilsystemet. Frost skärmväggssystem är ett klokt val för offentliga duschutrymmen för gym, hotell, idrottsanläggningar m.m. för att bara nämna några.

Space Skärmväggssystem

I de miljöer där Space skärmväggssystem finns skall det vara enkelt att rengöra och underhålla. Rengöring sker enkelt med högtryckstvätt och systemet kräver minimalt underhåll, det är därför vi vågar lämna 10 års ansvar mot skador orsakade av fukt eller mögel, enligt särskilt ansvarstagande. Systemet bygger på flexibilitet och funktionella lösningar, att det är dessutom är snyggt är en ren bonus!

Det finns en mängd färger och mönster och anpassningsmöjligheter att välja mellan. Flexibilitet är ett honnörsord och det är därför systemet används i många olika miljöer, campingplatser, hotell, fartyg, storkök, idrottsanläggningar och livsmedelsindustri är bara axplock.